ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων σερβιρίσματος σε χώρους εστίασης, σε επαγγελματικό επίπεδο. Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν με αυτοπεποίθηση και επαρκής γνώσεις, να εργαστούν σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης με αναβαθμισμένες γνώσεις και δεξιότητες.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε :
- νέους και νέες που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον εν λόγω κλάδο για πρώτη φόρα,
- σε φοιτητές,
- ανέργους,
- εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης,
- επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη, να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους.
- σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) ΚΕΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και παρέχεται η δυνατότητα για επαγγελματικό πιστοποιητικό, σύμφωνα με το πρότυπο του ΕΣΥΔ, από αντίστοιχο φορέα πιστοποίησης, κατόπιν εξετάσεων.
Το ΚΕΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κατέχει ηγετική θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στη Χίο και όχι μόνο. Ο φορέας μας συνεργάζεται με πληθώρα Τοπικών Επιχειρήσεων, συνδέοντας ανθρώπους με τις ευκαιρίες απασχόλησης και τους εργοδότες που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό. Ως εκ τούτου δημιουργούμε γέφυρες που οδηγούν τους σπουδαστές μας στη νέα τους δουλειά ή να αποκτήσουν την δυνατότητα να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στην υφιστάμενη εργασία τους.