Απευθείας Είσοδος στο Πανεπιστήμιο του Sunderland της Αγγλίας, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019 – 2020

Το  ΚΕΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ προσφέρει την υπηρεσία της απευθείας εισαγωγής υποψηφίων (Direct Entry) σε όλα τα πανεπιστημιακά (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) προγράμματα, του αναγνωρισμένου Δημόσιου Πανεπιστημίου του Sunderland  της Μεγάλης Βρετανίας χωρίς την απαίτηση προετοιμασίας.

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε υποψηφίους (αποφοίτους λυκείου και πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ), που πληρούν συγκεκριμένα ακαδημαϊκά κριτήρια για απευθείας είσοδο στο Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Προσφέρουμε δωρεάν όλες τις υπηρεσίες προκειμένου ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Sunderland. Αυτές είναι:

  • συμβουλευτική υπηρεσία για την επιλογή της κατάλληλης ειδικότητας
  • όλη την αλληλογραφία και επικοινωνία με τo πανεπιστήμιο του Sunderland.
  • καθοδήγηση στη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος του υποψηφίου (personal statement)
  • κατάθεση εγγράφων που θα ζητηθούν
  • εξασφάλιση φοιτητικής εστίας
  • σύνταξη και υποβολή αίτησης για απαλλαγή διδάκτρων και εξασφάλισης φοιτητικού δανείου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΤΗΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020,  ΛΟΓΩ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 10,000 ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.

Το ΚΕΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Sunderland για όλα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις δυνατότητες σπουδών στην Αγγλία και στο Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.